Prins Buris gruppes hjemmeside

 
Gruppen  Enhederne  Gruppeblad  Events  Kalender  Kontakt Links
 
Prins Buris gruppe - Holstebro
 

Ulve Events

Mandags møde.
 

 

 

Vi afholder vores møder om mandagene i Nørrelandskirken og på ungdomsborgen.

Men når sommeren, og det gode vejre banker på døren rykker vi ud i vores spejder hytte Tuta Vallis, som ligger imellem sletten og Tvis.

   

 

Her ser vi et ulve møde. Vi har lige sunget ulve sangen, og ulvene er ved af få information om aftens program, som f.eks. kunne være pionering, eller andet spejder stof. 

De store spejdere er i gang med at lave et spisebord, som de skulle lave når de skulle på korpslejer, så det har de en masse af sjov, og stor fornøjelse af.

Da de store spejderes spisebord er færdig skulle det indvis med noget kylling, men inden de når så langt, måtte de til af skifte de fleste tove ud igen, da der havde været nogle forbi med noget skarp og skære i de fleste tove, men spiseboret blev færdig alligevel.

 

Spejderne sider her ved deres færdige spisebord og får sig noget vel fortjent kylling.

 Med Venlig hilsen

 Jesper, KFUM spejderne, Prins Buris Gruppe.

 

 
 
   
= new initArray("Søndag","Mandag","Tirsdag","Onsdag","Torsdag","Fredag","Lørdag"); var MOYArray = new initArray("01","02","03","04","05","06","07","08","09","10","11","12"); var LastModDate = new Date(document.lastModified); document.write("Opdateret: "); document.write(LastModDate.getDate(),"."); document.write(MOYArray[(LastModDate.getMonth()+1)],"."); document.write(LastModDate.getYear()); document.write("");